KATEGORI
15.09.2012 - 16:33

I QUIT THIS BLOG

Kjære alle lesere - Tusen takk for fine år her på www.aidylpaidyl.blogg.no ! Denne bloggen her er så godt som historie, men samtidig håper jeg at min nye blogg www.LydiaWho.Com kan få vokse fram. Alle som følger meg på Bloglovin' er blitt flyttet til nybloggens Bloglovin', men jeg håper alle dere andre vil følge med av egen vilje! Det er fortsatt litt smårusk jeg vil få endret på den nye bloggen, men det er nå sånn det er i begynnelsen.

 

Velkommen skal dere være! 
11.09.2012 - 13:13

Shh! It's a secret

Den siste tiden har jeg prøvd på å lære meg hvordan man fikser en wordpressblogg. Det er fortsatt en del jeg ikke vet hvordan jeg skal fikse, men det begynner likevel å nærme seg bloggflytting merker jeg. Bloggen heter LydiaWho.Com og den går an å besøke selv om det ikke er så mye som skjer der enda. Kanskje dere kan gi meg noen tips om hva dere syns kan være annerledes i designet?
09.09.2012 - 18:46

AU NATURALSånn ser jeg (ca) ut når alle hårstrå på hodet har fått lufttørket etter en dusj..

01.09.2012 - 09:45

MOVING

Dagen idag blir brukt til å flytte. Jeg har jo som sagt bodd midlertidig hos svigers (ettersom leiligheta jeg har bodd i i alle mine år på vgs ble solgt for en måned siden) og idag flytter kjæresten og jeg inn i ei leilighet for oss selv. 
31.08.2012 - 16:49

21

Happy birthday boyfriend ♥
15.08.2012 - 12:49

TRAVEL WITH ME, AGAIN

For en måneds tid siden var jeg i Spania og ikveld, som noen kanskje har fått med seg, drar jeg jaggu meg til Tyrkia (og ingenting ligger i kofferten enda)! To sydenturer på én sommer var flaks for meg - kanskje vanlig for toppbloggere. Denne ferieturen er i alle fall bare med kjæresten og meg og vi bestilte den en gang i starten av året og jeg gleder meg mykkkji. Tenkte igjen å dra med meg en datamaskin og håper dere vil 'reise sammen med meg' gjennom bloggen!

You know that feeling, huh..? 

 

 

Edit: Ligger nå plutselig i min egen seng - på denne tiden skulle jeg egentlig ha ankommet hotellet i Tyrkia, men det var så mye tåke her at flyet som kom fra Tyrkia for å 'hente oss' måtte dra nedover til Trondheim .. 
12.08.2012 - 21:23

I FOUND MYSELF

For en stund siden skaffet jeg med Tumblr og har på dette bildet fått hele 152 notes (!). Det inkluderer reblogging og likes. Ganske sjukt spør du meg ..
 
Siden jeg for tiden ikke har noe å blogge om
(dagene går ut på jobb også bor jeg midlertidig hos kjæresten/svigers pga flytting osvosv), søkte jeg til det allvitende weheartit. Søkte på streetstyle og bladde litt da jeg plutselig fant meg selv, haha! 


Det bildet har jeg også lagt ut på Tumblr og det har 33 notes der. På weheartit er det 169 stykker som har 'hearted' det og noen av taggene er 'blogger, blonde, cool, cute girl, legs, model, tanned, streetstyle'. Jätteroligt!

 

 
08.08.2012 - 11:49

WORDPRESS

 

Photo by me

Jeg driver og vurderer å lage meg en wordpress-blogg av forskjellige grunner, men er ikke helt sikker på hva slags adresse den skal få. Har dere noen forslag? Et av mine (som faktisk er ledig) er lyddis.com .. Kjør på!
04.08.2012 - 23:38

PERSONAL UPDATE vol. 2

 Jeg bor akkurat nå midlertidig hos kjæresten (/svigers) før vi først drar til Tyrkia før vi rett etterpå flytter ihopas, siden leiligheta mi er så godt som tom nå. Dermed er det litt småkaotisk i hodet mitt akkurat nå, siden jeg ikke har heelt kontroll på hvilken eske alt er i, men .. Sånn er livet! 

Litt katoisk måned, men samtidig spennende både med sydentur og flytting. Hang on!Slitsomt å gå tur med hunden as (ikke min hund - er svigers sin).

 
25.07.2012 - 22:37

DAGENS OUTFIT

I'm sexy and I .. well .. don't know it 

Tidenes styggeste posering. En skam for blogg-Norge. 

25. juli og jeg hadde ullsokker, vintersko, ullstrømpebukse, joggebukse, regnbukse, to topper, hettegenser, tykk jakke, ullskjerf, ullue og en buff. Hadde en perfekt kroppstemperatur.
Skjer ikke så mye på min kant - er hos muttern og fattern igjen. Sånnsett litt kjedelig å se at det er antrekksinnleggene som høyner lesertallet når antrekkene mine nå om dagen er joggebukse. Ute regner det så godt som konstant og det er fint lite gøy .. Menmen ..

 

Må jo skrive NOE .. 
04.07.2012 - 21:15

FROZEN YOGHURT

1. Du finner en sånn her og går inn2. Tar deg et beger

 

3. Finner ut hvilke smaker du vil ha

4. Du tar så mye du vil ha av hver smak

5. Hiv over litt strø - enten det er frukt, bær, sjokolade, godter, nøtter, kjeks osvosv

6. Setter boksen på vekta og betaler for grammene

7. Og hola


Huff så godt det er - og huff så enkelt det er å fylle opp en boks .. Når jeg blir stor så skal jeg bli skikkelig rik (gammel plan) og bo nært en sånn her sjappe. Eller så skal den stå i kantina på jobb hvor den digre salatbaren jeg skal ha på jobb også står? Alt gratis selvfølgelig. Skal jo jobbe på en tøff plass. Kanskje til og med jeg er sjefen?

 
26.06.2012 - 11:07

GOOD MORNING SPAIN

Utsikten fra senga mi. Bagasjen har fortsatt ikke kommet (mmm, føler meg freeesh).. Det er forresten netting på vinduene hvis dere syns dere ser noen ruter på bildene..

 


 

Hvordan går det der dere er? 

 

Stem på meg som Costumes nye moteblogger! Det går an å stemme én gang hver dag. 

Lydia

Lydia

19, Bodø

Norske blogger

hits