ARKIV
31.07.2012 - 19:35

BON APPÉTIT


Lasagne á la Lydia
30.07.2012 - 20:08

DAGENS ANTREKK

Om 15 dager drar kjæresten og jeg til Tyrkia - 15 dager etter dét igjen flytter vi sammen.

Funfact nr 2: Jeg er veldig aktiv på twitter.
27.07.2012 - 21:17

DAGENS ANTREKK: Flatforms

Jakka har vært en rød tråd gjennom de siste antrekkene mine as'. I tillegg er hele antrekket et slags klipp- og limresultat av de samme.. Same same, but different. Sånn blir det når man ellers enten har joggebukse- eller jobbantrekk .. For ikke å snakke om en mindre konto enn toppbloggerne.


picasion
25.07.2012 - 22:37

DAGENS OUTFIT

I'm sexy and I .. well .. don't know it 

Tidenes styggeste posering. En skam for blogg-Norge. 

25. juli og jeg hadde ullsokker, vintersko, ullstrømpebukse, joggebukse, regnbukse, to topper, hettegenser, tykk jakke, ullskjerf, ullue og en buff. Hadde en perfekt kroppstemperatur.
Skjer ikke så mye på min kant - er hos muttern og fattern igjen. Sånnsett litt kjedelig å se at det er antrekksinnleggene som høyner lesertallet når antrekkene mine nå om dagen er joggebukse. Ute regner det så godt som konstant og det er fint lite gøy .. Menmen ..

 

Må jo skrive NOE .. 
24.07.2012 - 17:04

DAGENS ANTREKKØudå, eg glemde å smile (:
19.07.2012 - 17:21

TODAY'S OUTFIT

 Måtte selvfølgelig prøve ut skjorta og belteveska fra igår .. Apropos igår; igår skrev Eivind og jeg under leiekontrakt. 1. september flytter vi og blir samboere. DU og du så voksent!

Har jeg ikke fått fin tatovering? Neida, er bare sprittusj .. Ble så tattoinspirert da jeg så fine Janka Pollianis tattoo-giweaway på hele 5000 shpenitos! Jeg drømmer om en full sleeve (en hel arm full av tatoveringer), men det får bli en gang etter at jeg har giftet meg.. Men en gang må jo prosjektet starte, så kanskje jeg begynner med en liten en på håndleddet ..? 
18.07.2012 - 00:04

OUTFIT: Red Jeans 

Er hos muttern og fattern etter en road trip til gamle trakter hvor vi har besøkt to av mine faddere. I morgen skal jeg tilbake til byen igjen - hvor min kjære og jeg skal skrive under kontrakt slik at vi kan bli samboere 30. august. Exciting!
12.07.2012 - 20:06

INTO THE SEA 

Om et par timer drar jeg på telttur med kjæresten. En sånn halvveis spontan tur. Hvor herlig er ikke det?
09.07.2012 - 20:04

MITT ANTREKK 09072012

er jeg forresten 'hjemme' hos mor og far. Papa har bursdag idag, så tok på meg jakka jeg fikk fra ham 'zum Feier des Tages' som man så fint sier det på tysk. Er en gammel han har hatt lenge og jeg har alltid hatt lyst på den. Si gratulerer med dagen til ham da - siden han nå trossalt har hadde en så fet jakke!
Bleik bukse .. yeah ..
 

Og smykket .. Hehe, fant det hos kjæresten - står Eivind på det og han fikk det da han var liten, men det har ikke passet ham på lenge så jeg får bruke det. På avstand minner det litt om det der Efva Attling-smykket med 8-tall på. Sånn hvis dere trodde jeg plutselig var blitt rik..
08.07.2012 - 18:55

MY OUTFIT TODAY

Idag trosset jeg den kjølige vinden og tok på meg kjole. JEG kjole? Kjøpte den da jeg var i Spania og nå som jeg er hjemme hos beltet mitt kan jeg bruke den. Var den minste størrelsen som var inne, skulle kanskje hatt den LITT mindre, men den var jo kul likevel - syns nå jeg... Blir aldri brun på beina jeg, bli sykt brun på armene derimot .. Litt kjedelig når man har på seg kjole eller shorts, men siden jeg nå oftest går med bukse resten av året er det jo sånn passe ok.
Ja, jeg slo til med to klokker idag - for dere observante - tok en Hans Olav Lahlum.
07.07.2012 - 20:23

DAGENS ANTREKK

Det er 7. juli og jeg måtte ha på meg en diger ullgenser og et ullskjerf.. De store maskene i genseren slapp i alle fall inn masse vind.


Vet dere hva jeg gjør nå? Jeg sitter med is på ene foten fordi jeg forstuet den under antrekksbildefotograferingen. Haha, 'bloggerissues'!
05.07.2012 - 20:53

ORD Å TA MED SEG

Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen (litt skuffende å ankomme Gardermoen etter å ha vært på flyplassen i bl.a. Amsterdam hvor de har en uteterrasse som ser ut som en liten park og en innendørs jungel med jungellyder svirrende i bakgrunnen. Trivelig vs søppelfylling-Norge), hvor jeg har vært i fire timer og fortsatt skal være en timestid til. Har vært på flyplasser og i fly siden i nitiden idag så gleder meg veldig til å ankomme Bodø i 2330-tiden etter en hel dag med reising. Vel, på reiser er det jo mye å lære og i et blad i et av flyene idag sto det et sitat som jeg måtte skrive ned. Så nå, som jeg har så god tid, tok jeg et av bildene fra Spaniaturen og skrev på sitatet i ekte fjortisstil: 


Hæhæhæh, dere ble litt tatt på senga nå? 
04.07.2012 - 23:50

DAGENS ANTREKK

Nå skal jeg sove før jeg må opp tidlig så vi rekker flyet hjem. Hei kjæresten!


Kamera vil ikke fange opp den selvlysende fargen på toppen, men anyblog.. Forresten sykt lættis at de tre antrekksinnleggene jeg har hatt her har vært med den shortsen...... Har hatt mange andre shortser, lover! Ha-ha

 

Håper dere har syntes det har vært greit at jeg tok dere med til Spania !
04.07.2012 - 21:15

FROZEN YOGHURT

1. Du finner en sånn her og går inn2. Tar deg et beger

 

3. Finner ut hvilke smaker du vil ha

4. Du tar så mye du vil ha av hver smak

5. Hiv over litt strø - enten det er frukt, bær, sjokolade, godter, nøtter, kjeks osvosv

6. Setter boksen på vekta og betaler for grammene

7. Og hola


Huff så godt det er - og huff så enkelt det er å fylle opp en boks .. Når jeg blir stor så skal jeg bli skikkelig rik (gammel plan) og bo nært en sånn her sjappe. Eller så skal den stå i kantina på jobb hvor den digre salatbaren jeg skal ha på jobb også står? Alt gratis selvfølgelig. Skal jo jobbe på en tøff plass. Kanskje til og med jeg er sjefen?

 
03.07.2012 - 00:07

LA ISLA DE TABARCA

Idag har jeg vært på en øy dere. Kjørte båt en times tid (? husær'nte) og hei der var vi plutselig i en søt liten (!) by med sterk sol. Så sterk at til og med JEG ble solbrent. Så da vi kom hjem igjen måtte jeg kle på meg en rød shorts og en topp med to rosafarger for å matche litt. Mmm .. 

Jeg er svak for slike hvite små steinhus (gjerne med blå dører) med fargerike blomsterbusker hengende over muren. Sånn hvis dere ikke la merke til det.

Jeg er derimot IKKE svak for katter, selv om det til nå kan virke litt slik.. Så er det klart.


Ser dere fiskene?

 

Good night!

I morgen får forresten dere som har lurt svar på hvordan jeg får en slik en sexig färg på bildene. 

Lydia

Lydia

19, Bodø

Norske blogger

hits