ARKIV
30.05.2012 - 16:43

DAGENS ANTREKK

Igårkveld tok jeg alarmen ekstra sent siden jeg visste at jeg ikke hadde noe etter de to første timene før klokken 1350, så klokken  0740 sto jeg endelig opp,  klokken 0810 var jeg på skolen hvor jeg fant ut at jeg kunne dra hjem igjen.  Klokken 0820 var jeg hjemme igjen hvor jeg gikk og la meg. Da klokken var blitt 1205 sto jeg opp og lagde meg litt frokost og gjorde meg sakte klar siden jeg skulle på skolen kl 1350, men så fant jeg ut at jeg hadde fri da også. Altså plutselig ikke NOE skole idag. Så dagen har liksom bare .. gått .. Derav det lite inspirerende antrekket.

Med tanke på været i bakgrunnen - ser herlig ut ikke sant? Var ganske herlig ja (bortsett fra vinden). Men til alle dere som har hørt eller lest nordlendinger som klager på været og tenker ''det der er jo kjempefint vær!'': Det har haglet, vært sol, regnet, snødd, regnet, vært sol, stormet, vært iskaldt, vært litt varmt i ti minutter, snødd, regnet og om og om igjen. Været har de verste humørsvingningene for tiden og lar ikke veien få tørket ferdig ordentlig før det blir vått igjen. Ikke enkelt å oppholde seg utendørs da ..
24.05.2012 - 19:21

MITT ANTREKK IDAG23.05.2012 - 19:19

DAGENS ANTREKK

Tenk at det idag var så varmt at jeg kunne gå i sandaler og ingen jakke uten å fryse n.o.e.? Første gang i år (sånn til dere der sør som går rundt i bikini og ikke er takknemlige for flaksen dere har) .. 
22.05.2012 - 18:05

DAGENS ANTREKK

Æsj, har vært så daff i det siste, SÅ trøtt på morgenen og ikke en gang orket å sminke meg eller noe. Dermed er solbriller en god venn .. Kom forresten opp i eksamen idag, så fikk plutselig forberedelsesdag både idag og imorgen.  

Sykt dårlige antrekksbilder ..
17.05.2012 - 17:06

DAGENS ANTREKK

Idag er det 17. mai (hipphipp, gratulerer), men russebuksa har jeg ikke rørt bortsett fra da jeg skulle henge den over en stol (og bunaden henger hjemme hos mor og far, men den får jeg bruke på lørdag - for da skal lillesøster konfirmeres). Kanskje ikke så lurt av meg å ikke gå ut i tog siden jeg faktisk har enormt med russekort igjen, men har bare chillet med kjæresten og spist litt rester fra gårkveldens Peppes-besøk og snart skal jeg(/vi) til 'svigers'.  

Ikke glem konkurransen min hvor dere kan vinne et par runde solbriller !
Min NRKeventyr-tweet: 'Det var en gang et lite flagg som bare i en eske lå. Bortsett fra en viss maidag, fikk flagget i barnetog gå! #nrkeventyr'
15.05.2012 - 18:05

DAGENS ANTREKK

Gikk jo egentlig i russesløkkisklær idag, men dro en rundtur rundt i butikker for å spørre om de trengte en Lydia i arbeid hos seg. Også tenkte jeg at det kanskje er litt mer presentabelt å ha på seg normale klær i stedet for å ødelegge all førsteinntrykk med ei russebukse .. Var uansett ganske deilig å få på seg et par hæler (jeg har ventet på å få brukt).


02.05.2012 - 16:20

DAGENS ANTREKK

Kanskje ikke mitt heldigste bilde gjennom tiden, men ce'st la vie .. Jeg er forresten på DagensOutfit idag

Lydia

Lydia

19, Bodø

Norske blogger

hits