ARKIV
29.04.2012 - 16:19

DAGENS ANTREKK

Åh, flott .. Her hadde jeg brukt hele gårdagen på å lage videoblogg også får jeg bare TO tilbakemeldinger (takk til dere to da♥) ..? Da vet jeg hva jeg ikke skal fortsette med, haha .. Her er i alle fall dagens antrekk - Ser ut som jeg skal på en happening, men jeg bare følte for å ha på meg kjole.. Har baaare daffet idag faktisk! Enn dere? 
26.04.2012 - 21:08

DAGENS ANTREKK

Denne uka er (som sagt?) temauke for oss russen og idag var temaet retro. Jeg gjorde ikke såå mye ut av det siden jeg bare hadde 15 minutter på meg på å skifte og jeg hadde en blanding av forberedelsdag og gehørtentamen og tilbrakte den meste av tiden hjemme (bortsett fra at jeg var ute og løp, woho!)

De siste to dagene har jeg ikke hatt internett i leiligheta - noe som er ganske krise siden jeg ikke gjør annet enn å være på internett på fritida mi (høhø) .. Meen den kommer vel igjen i morgen ..

Butbut .. 

Buksa er jo faktisk real boyfriend jeans siden den har vært kjæresten sin .. Til neste gang skal jeg ha lagd hull og gjort masse annet kult med den. Bloggeren Maren Bore skrev nettop et innlegg med tips til å gjøre nettop det, så det har jeg tenkt å prøve! Sjekk innlegget her
25.04.2012 - 20:17

DAGENS ANTREKK

Dagens antrekk er ganske enkelt. En svart bukse, en svart topp, et par korte boots og en ull(?)jakke. For et par dager siden sa Anna plutselig at hun hadde ryddet ut masse klær fra skapet sitt og at det bare var å komme og hente det man ville ha. Altså hallais, hvem sier 'nei takk' til det? Så da gikk jeg til henne og gikk hjem et par timer senere - lykkelig med en stor og fullstappa bærepose full av fine klær!

.. Da bl.a. denne jakka fra River Island ♥ 
... Så takk til henne for ny inspirasjon i klesskapet ...
20.04.2012 - 13:51

DAGENS ANTREKK - 20042012

Kan jo nevne at det blåste veldig mye akkurat her - derav den fluffye sveisen og de forgråtte øynene..

 

Om et par timer tar jeg med meg kjæresten og drar til mormoren og morfaren min hvor vi skal være halve helga. Morfar skal feire 70-årsdagen sin på lørdag (hvor jeg endelig skal ha på meg dette), så det blir nok trivelig!

 

God helg da! Må forresten si tusen takk for alle hyggelige kommentarer jeg har fått i det siste, blir jo nesten litt rørt her jeg sitter .. Dere gjør dagen 37,5 ganger bedre ♥ 
17.04.2012 - 19:13

DAGENS ANTREKKFor alle som måtte ha sett meg på skolen og nå tenker at jeg ikke hadde på meg det der da, så medfører det riktighet; Jeg orket bare ikke å gå med vinterparkas hele dagen .. Men i morgen bør jeg kanskje ha den på igjen, siden jeg på torsdag skal på pre-cast til Norske Talenter og jeg ikke er god i halsen enda - og jeg skal synge -

 

.. Må kanskje drite i hele greia jeg .. 

 
12.04.2012 - 20:01

OUTFIT 12042012

Etter to dager i isolasjon (influensa) uten sminke og med klær som hadde passet for to stk Lydia, var det på tide å føle seg litt fresh og ta en solskinnstur med kjæresten ..
08.04.2012 - 14:56

OUTFIT 08042012

Det er påske, det er sol, jeg våknet opp med skikkelig vond hals, noen sitter ute, noen sitter inne og noen er på kjøkkenet og ordner det slik at vi kan gnafse i oss et lammelår til middag (det er mamma, lovte å fortelle dere hvor flink hun er).

Jeg v.e.t. at jeg ser ut som en komplett idiot når jeg lager trutmunn, men litt idiot må man jo være i blandt .. 

 

.. Glad påsk all i hopa! ..

Lydia

Lydia

19, Bodø

Norske blogger

hits