KATEGORI
23.08.2012 - 21:04

SNAPSHOTS FROM TURKEY II

Dette er ikke der vi bor, vi gikk bare forbi der idag også måtte jeg ta bilde fordi de hadde det så kult .. Bassenget rett utenfor balkongen - litt sånn Venezia'sk .. Tror nok det er ganske dyrt der, for å si det sånn. De to bildene ovenfor tok forresten kjæresten.


20.08.2012 - 21:51

SNAPSHOTS FROM TURKEY

Idag tok jeg mitt 5000. bilde på mitt litt over 1 år gamle kamera. Jeei. Det lot jeg visst en av 5000 slike sjapper her i byen få æren av å bli. Helt uten å vite det.Dette er kjæresten og jeg ved solnedgang. Se så mye farge vi har fått, vi er nesten blitt svarte!

Fra denne moskèen har vi hørt noen fine melodier ved solnedgang - har jo vært ramadan.Dette er noen chilier som vokser i noens hage.Dette er noen usynlige chilier som vokser i noens hage.Dette tror jeg er oliven, som også vokser i noens hage, men buska henger sånn over gjerdet så jeg tror ikke de er så freshe ......

 

Ellers så har vi bada litt i bassenget, sola oss litt, smelta litt, spist en middag på taket av hotellet hvor det i kveld blåste så mye at et av salatbladene på fatet mitt blåste bort også spist en heeeelt forferdelig ting vi kjøpte på en butikk her. Hahafysj jeg er fortsatt kvalm. Menmen, da vet vi at vi ikke skal spise mer av dèt.

 

.. Æ bæ' chilla'n æ .. 
17.08.2012 - 20:54

GREETINGS FROM TURKEY

Det er varmt, jeg har allerede fått skille, at tåken gav oss en dag mindre er nesten glemt og ja .. Det er varmt.

Bare Beliebers jobber i krydderfabrikkene i Tyrkia ..
04.08.2012 - 23:27

FLEURS OH LES FLEURS


03.07.2012 - 00:07

LA ISLA DE TABARCA

Idag har jeg vært på en øy dere. Kjørte båt en times tid (? husær'nte) og hei der var vi plutselig i en søt liten (!) by med sterk sol. Så sterk at til og med JEG ble solbrent. Så da vi kom hjem igjen måtte jeg kle på meg en rød shorts og en topp med to rosafarger for å matche litt. Mmm .. 

Jeg er svak for slike hvite små steinhus (gjerne med blå dører) med fargerike blomsterbusker hengende over muren. Sånn hvis dere ikke la merke til det.

Jeg er derimot IKKE svak for katter, selv om det til nå kan virke litt slik.. Så er det klart.


Ser dere fiskene?

 

Good night!

I morgen får forresten dere som har lurt svar på hvordan jeg får en slik en sexig färg på bildene. 
29.06.2012 - 00:54

PALM AND FIGUES
28.06.2012 - 01:04

GOOD NIGHT SPAIN

Idag fant vi ut hvorfor vi ikke hadde funnet et ordentlig supermarked her i byen: Et digert toetasjers hus (så litt ut som en gammel jernbanestasjon) med matboder tettitettitett. Ene etasjen med ca bare kjøtt og en med fisk, ost, grønnsaker osvosv.

 

 

 

 

 

 

 When you see it you'll shit bricks... Hello Ki ... oh wait ...Emo Kitty ..?

 Så vant Spania mot Portugal, selv om hovedkampen med Tyskland er i morgen...

Også har det nå blitt badet og solt (??), men orket ikke drasse med kamera på stranda idag.. 
26.06.2012 - 23:02

SNAPSHOTS FROM SPAINHey there crazy cow !
20.06.2012 - 14:29

BRAIDED WREATH

For noen dager siden la vakre Monique Lund noen utenomjordiske bilder og da hun igår la ut video på hvordan man lagde frisyren hun hadde fikk jeg lyst til å prøve selv.. Så mens alle andre er ute og morer seg pusler jeg med mitt hjemme. Ordner sminken klokken elleve på kvelden og eksperimenterer med kamera. Helt alene. 

 
Lydia

Lydia

19, Bodø

Norske blogger

hits